Altijd fijn om te weten met wie men zaken doet

Jong

En toch ervaren

Wij zijn een jong bedrijf met tevens jonge boekhouders achter het roer. Doordat wij een jong team zijn, beschikken wij over de kennis van de nieuwste wet en regelgeving op het gebied van Accountancy. Zo zijn wij bekend met zowel internationale wet- en regelgeving, bekend binnen de branche als IFRS, International Financial Reporting Standards. Belangrijker voor het overgrote deel van de bedrijven in Nederland zijn de wettelijke bepalingen, gevolgd door de Nederlandse richtlijnen Dutch GAAP, General Accepted Accounting Principles.

Daarnaast werken wij met nieuwste Accountancy software waardoor wij veel tijd besparen vergeleken met andere, meer traditioneel ingerichte boekhoud- of accountantskantoren die met verouderde software werken. Door onze parate vakkennis, ambitieuze visie en geavanceerde boekhoudsoftware kunnen wij meer dan concurrerende tarieven hanteren en is de kwaliteit van onze dienstverlening bovengemiddeld.

Het bedrijf wordt nu voornamelijk gerund door Roderik de Heer Kloots, wie in 2014 is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam opleiding Accountancy, maar sinds 2012 al werkzaam is binnen de Accountantspraktijken en boekhouding voert voor diverse ondernemingen. Daarnaast wordt de kwaliteit gewaarborgd doordat er een vangnet is van diverse collega’s binnen de Accountancy waarop teruggevallen kan worden.

Wij zijn jong, ambitieus en willen ons op de kaart zetten bij ondernemers in Rotterdam, maar natuurlijk ook daarbuiten. Mocht u geïnteresseerd zijn in een gewoon goede boekhouding, proactief advies en een transparante facturering, schroom dan niet contact met ons te zoeken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tarieven

Door onze werkervaring hebben wij aan den lijve ondervonden dat ondernemers in tijden waarin omzet terugloopt en kosten alsmaar lijken te stijgen, allerminst zitten te wachten op hoge uurtarieven en onverwachte nacalculaties van hun boekhouder. Om die reden werken wij het leifst met vaste prijsafspraken voor de werkzaamheden die wij doen.

Zo waarborgen wij een transparante facturering en voorkomen vervelende verrassingen achteraf voor de ondernemer. Telefonische vragen en kleine adviezen vallen uiteraard ook binnen deze vaste prijsafspraak naar redelijke maatstaven. Daarnaast hanteren wij een uurtarief van slechts €50,- exclusief BTW per uur, voor uitgebreidere adviesopdrachten en bestaat ook de mogelijkheid uw boekhouding te voeren tegen dit uurtarief i.p.v. een vaste prijsafspraak.